neděle 31. července 2011

SRPEN





Tady jsem se rozhodla uveřejňovat knížky, na které se v daném měsíci těším (doufám, že se na ně nebudu těšit jenom já :)).

Všechny tyhle knížky bych si chtěla přečíst, ale jak řiká přísloví: člověk míní, bůh mění, tak to vždycky nemusí vyjít. Ale budu doufat, že to vyjde :D.



V srpnu se můžeme těšit na:


Lauren Kate - Pád   (15. 8.)

Některým andělům je souzen Pád Na Danielu Grigorim je něco bolestně povědomého. Ten záhadný, odtažitý chlapec upoutal pozornost Luce Priceové, už když ho viděla poprvé – v první den jejího pobytu v internátní škole pro problémové mladistvé. Ve škole, kde jsou zakázané mobilní telefony, všichni ostatní studenti jsou divní a každý krok sledují bezpečnostní kamery, znamená Daniel pro Luce jediný světlý bod. A přestože on s ní očividně nechce mít nic společného – a dává to jasně najevo –, něco ji k němu přitahuje jako můru plamen svíčky. Luce musí zjistit, co se Daniel tak zoufale snaží utajit... i kdyby ji to mělo zabít.



Petra Neomillnerová - Doušek věčnosti (2. vydání)

Tina Salo má problémů nad hlavu. Motorkáři, mezi něž patří skupina vlkodlaků, umírají při bouračkách jako na běžícím pásu. Gothel zuří, protože chce zpátky svého syna Kaye, a je přesvědčená, že jí ho chce Tina ukrást.

A co je ze všeho nejhorší, Tinin otec Dyre už není jen nepříjemnou součástí nočních můr, ale velice reálnou hrozbou ohrožující upírstvo v celé Evropě...




J. R. Ward - Pomstěný milenec   (31. 8.)

Další pokračování válek rodu upírů z Coldwellu a šestice jeho ochránců tvořících Bratrstvo černé dýky je opět plné dramatických příběhů, zápletek a osudů. Jeho hlavní postavou je však temná postava - Rehvenge, upír, který čerpá životní energii z emocí ostatních, obchodník s drogami. Jeho reputace způsobí, že je naverbován, aby pomohl odstranit drsného a ostražitého krále Wratha, vůdce bratrstva. Pod tlakem hrozícího nebezpečí hledá morální podporu a tak propadne kouzlu ošetřovatelky Ehleny, která snad jediná mu může pomoci, avšak jeho city přehlíží. Z cyklu Bratrstvo černé dýky 7.


Žádné komentáře:

Okomentovat